Le Parc des Airelles 3* | LESS ORRES (FRANCUSKA) - SKIJANJE

Polazak Beograd - 16h

Rezidencija Le Parc des Airelles 3*, nalazi se u skijalištu Les Orres, u južnim Alpima u blizini Embruna i jezera Ser-Poncon. Idealno lociran: blizu centra odmarališta i staza, omogućava odlazak i povratak na skijama, tzv. ski in – ski out. Apartmani su potpuno moderno opremljeni i mogu da prime do 10 osoba. Imaju kuhinju sa keramičkom pločom za kuvanje, mikrotalasnom pećnicom i mašinom za pranje sudova, kao i balkone/terase, dnevni boravak sa garniturom za sedenje, udobne spavaće sobe i sopstveno kupatilo. U podrumu objekta nalazi se čuvana skijašnica iz koje se izlazi neposredno na stazu.

Gostima je na raspolaganju besplatna upotreba saune i zatvorenog grejanog bazena u susednom objektu Les Balcon des Airelles (zatvoren svake subote tokom celog dana, radi nedeljnog održavanja), kako biste se opustili nakon dana na padinama. 

LEGENDA:
STUDIO 4 – studio za 4 osobe
2p APARTMAN – dvoprostorni apartman za 6 osoba
3p APARTMAN – troprostorni apartman za 6 osoba.

Usluga: Najam apartmana

Izaberite datum:

1. DAN (10. MART 2023.): BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak u poslepodnevnim časovima (oko 16h) iz Beograda, parking ispred hale 5 na sajmu. . Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (11. MART 2023.): DOLAZAK U LES ORRES

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu za nabavku namirnica. Dolazak u Les Orres u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3. DAN - 8.DAN (12. – 17. MART 2023.): FRANCUSKA (LES ORRES)

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, žurke, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje.

9. DAN (18. MART 2023.): FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN (19. MART 2023.) DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Termin: 10.03 - 19.03.2023.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u apartmanima / studijima La Parc des Airelles 3 *.
 • 6 -dnevni ski pass „LES ORRES” – 6 dana skijanja
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezarvacije: 20€

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa – cca 2€ po danu
 • Posteljina (cena zavisno od objekta)
 • Depozit – cca 300€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)
 • Finalno čišćenje apartmana (Moguće je i sami da očistite apartman)
 • Putničko - zdravstveno osiguranje - 27€ (sa uključenim ski rizikom do 30.000€)
 • Fakultativne izlete

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.05.2023. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2022. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.

 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.