Les 2 Alpes 1650 - Multi Residences 2*/3*

Polazak 15h - Beograd

Apartmani se nalaze u različitim apartmanskim rezidencijama u centralnom delu Les 2 Alpes na 1650 m/nv, udaljeni od najbliže staze ili žičare do 300 metara.  Skijaši su generalno orjentisani na gondolu Janri expres ili žičaru Diablo. Shutle bus saobraća kroz celo naselje, pa skijanje možete započeti ili završiti u bilo kojem delu ski centra. Les 2 Alpes je živo turističko mesto, bogato trgovinama i mogućnostima za noćni provod. Supermarket i pekara su u blizini.

Svi apartmani poseduju kuhinju opremljenu potrebnim priborom sa šporetom, frižiderom, većina sa mašinom za pranje posuđa, mikrotalasnom rernom. U dnevnom boravku je i trpezarijski set. Svaki apartman ima svoje kupatilo (tuš ili kada) sa toaletom kao i balkon ili terasu.
Uobičajeno je da apartmanske zgrada poseduje skijašnicu za odlaganje ski opreme sa boksom za svaki apartman.

 

Izaberite datum:

1.DAN: BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak u poslepodnevnim časovima (oko 15h) iz Beograda, parking ispred Kuće Cveća Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2.DAN: DOLAZAK U LES 2 ALPES

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu za nabavku namirnica. Dolazak u Les 2 Alpes u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3.DAN - 8.DAN: FRANCUSKA (LES 2 ALPES)

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, žurke, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje.

9.DAN: FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10.DAN: DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Termin: 10 - 20.03.

Regularna cena aranžmana: od 550€
AKCIJSKA CENA ARANŽMANA: od 450€

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u apartmanima / studijima - Smeštaj u naselju Les 2 Alpes 1650 (rezidencije u centralnom delu mesta).
 • 6 -dnevni ski pass  – 6 dana skijanja u skijaškom centru Les 2 Alpes
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezarvacije: 20 EUR 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa – cca 2€ po danu
 • Posteljina (cena zavisno od objekta)
 • Depozit – cca 300€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)
 • Finalno čišćenje apartmana (Moguće je i sami da očistite apartman)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 27€ sa uključenim ski rizikom  do 30.000€.
 • Fakultativne izlete

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.05.2023. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2022. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.

Više o apartmanima:

Apartmani su u privatnom vlasništvu pa se razlikuju po površini i opremljenosti. Nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Mogu biti različite strukture, a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Potrebno je poneti sopstvenu posteljinu i peškire ili se mogu iznajmiti na licu mesta. Obavezno je i završno čišćenje koje možete sami uraditi ili tu uslugu platiti.

Opis studija / apartmana:

1/4 krevetni studio, površine 20-24 m2
Dnevni boravak sa ležajem na razvlacenje za 2 osobe, ulazni deo apartmana sa krevetom na sprat za dve osobe. Priborom opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.

1/6 krevetni apartman, površine 25-28 m2
Dnevni boravak sa krevetom na razvlacenje za 2 osobe, ulazni deo apartmana sa krevetom na sprat za dve osobe. Spavaca soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta ili krevetom na razvlačenje. Priborom opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.

 

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate (6,5 + 6 evra). Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 300-600 evra po apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje apartmana: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi (50-70 evra).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.