Hotel MARIA ANTOANETA 4*

Polazak Beograd - 04/05h

Lokacija: Hotel je udaljen 350m od ski lifta. Nalazi se u blizini reke i Bansko tržnog centra. Na udaljenosti od 700m se nalaze restorani, kafići i prodavnice. 

Smeštaj: Sagrađen je 2011. Hotel ima veliko dvorište sa sezonskim spoljnim bazenom. Gostima su na raspolaganju sef na recepciji (uz doplatu), zatvoreni i otvoreni bazen, parking (ne doplaćuje se), garaža (uz doplatu), restoran, WiFi,  wellness centar, fitness, sauna, masaže, đakuzi, bilijar. Iz restorana se pruža prelep pogled na planine i reku. 

Sobe: Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo sa TV. Pojedine sobe poseduju kuhinju, balkon i dnevnu sobu.

Strukturu soba možete pogledati u delu: Korisne informacije

 

Izaberite datum:

1.DAN: SRBIJA – BUGARSKA
1.DAN: SRBIJA – BUGARSKA

Polazak u ranim jutarnjim časovima (okvirno 04-05h) iz Beograda. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim časovima. Smeštanje u studije – apartmane i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

2.DAN - 5. DAN: BANSKO
2.DAN - 5. DAN: BANSKO

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, žurke, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje.

6.DAN: BUGARSKA – SRBIJA
6.DAN: BUGARSKA – SRBIJA

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

 Termin: 05.03 - 10.03.2023.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja u residence hotelu Maria Antoaneta 4* u sobama/studijima/apartmanima 1/3, 1/4, 1/5, 1/6.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije – 10€ (nepovratno u slučaju otkaza putovanja)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • 4- dnevni Bansko ski pass ili ski pass + oprema (plaća se u agenciji)
 • Doplata za prazan krevet: 110€
 • Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 15€
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 17€ (sa uključenim ski rizikom do 30.000€)
 • Narukvicu za ulazak u noćne klubove i popuste u raznim restoranima u Banskom
 • Boravišnu taksu: 1,5€ po danu po osobi, plaćanje na licu mesta
 • Obavezan deposit od 20€, koji se vraća po napuštanju apartmana ukoliko nije načinjena šteta
 • Fakutativne izlete

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 3000 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.05.2023. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2022. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno

Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, dase o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU RAPSODYTRAVEL.RS ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.

Standardna soba 10 m2 - sadrže dva standardna ili francuski ležaj, grejanje, SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon.

Junior Suite Lux 25 m2 - sadrže francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje, kamin,  SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon, frižider, čajna kuhinja (električno kuvalo, rešo, aspirator).

Junior Suite 25 m2 - sadrže dva standardna ili francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje,  SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon, frižider, čajna kuhinja (električno kuvalo, rešo, aspirator).

Suite sa jednom spavaćom sobom 55 m2 - sadrže  francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje,  SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon, frižider, čajna kuhinja (električno kuvalo, rešo, aspirator).

Suite sa jednom spavaćom sobom Lux 55 m2 - sadrže  francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje, kamin,  SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon, frižider, čajna kuhinja (električno kuvalo, rešo, aspirator).

Suite sa dve spavaće sobe  75 m2 - sadrže  dva standardna i francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje, kamin,  SAT TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, internet, balkon, frižider, čajna kuhinja (električno kuvalo, rešo, aspirator).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.