KARIBI

 

Kuba

Kuba

Individualni polasci tokom cele godine
Dominikanska republika

Dominikanska republika

Individualni polasci tokom cele godine
Meksiko

Meksiko

Individualni polasci tokom cele godine
 


MEDENI MESEC NA KARIBIMA
Umirujući, luksuzni i romantični beg za mladence, gde je u svakom kutku prožeta romantika!

Meseci iscrpljenosti, uzbuđenja i stresa planiranja venčanja zahtevaju umirujući, ali romantični beg. A šta je više umirujuće od mekog peska, mirnih voda i toplog morskog povetarca? Bez obzira da li želite opuštajući odmor sa svojom voljenom ili akcionu avanturu, Karibi su vaš najbolji izbor iz mnogo razloga. Nema poređenja između drugih delova sveta i All Inclusive odmarališta na Karibima.  Na Karibima nisu standardni hoteli za medeni mesec. Poseta Karibima je luksuz i romantika, a upravo to zaslužujete. Na kraju krajeva, ovo je vaš prvi odmor kao bračnog para, zato se posvetite sebi. Bez obzira da li ste zainteresovani da vaš medeni mesec provedete na Dominikani, Meksiku ili Kubi nikada nećete napustiti Karibe razočarani. Ovo je doslovno raj, savršeno mesto za odmor dvoje zaljubljenih. Dok sami ne doživite evo deset razloga da Karibi postanu destinacija vašeg medenog meseca:

1. U okviru budzeta
Jedna stvar koja čini medeni mesec na Karibima tako primamljivim je da dobijete mnogo za svoj novac. Mnogi parovi uzimaju "ne postoji previše skupo" pristup za njihov medeni mesec, ali zašto platiti više za manji luksuz? Svaka destinacija nudi nešto posebno i jedinstveno, dobijate šire razumevanje divne kulture, istorije i ljudi.
2. Potpuna privatnost
Iako avantura predstavlja  veliki deo svakog medenog meseca na Karibima, tako je i privatnost njegov sastavni deo. Pogotovo nakon ludila u kom ste bili tokom organizovanja vašeg venčanja i svadbe. Posvetite se sebi i svojoj voljenoj osobi. Dok mnoga Karipska ostrva nude privatnost koju želite, Dominikana je nepobediva. Na ovom ostrvu možete boraviti u intimnom hotelu ili all-inclusive resortu, plivati ​​ispod vodopada, istraživati ​​pećine, pešačiti u džungli i još mnogo toga.
3. Romantična iskustva
Za romantične doživljaje, možete ostati u svojoj sobi ili apartmanu, provesti vreme na plaži ili otići na izlete.  Najbolji medeni mesec na Karibima nude risorti, svaki bogato dizajniran i uređen. Što se tiče plaže i izleta, vas dvoje možete otići na večernju šetnju ili se opustiti na privatnom krstarenju uz zalazak sunca kako biste upotpunili svoj romantični odmor.
4. Divne peščane plaže
Karibi imaju svetsku reputaciju zbog svojih divnih peščanih plaža. Budući da su mnogi od najboljih karipskih odmarališta za medeni mesec sa all-inclusive paketima udaljeni samo nekoliko metara od plaže, imate brz i jednostavan pristup. U poredjenju s drugim plažama na svetu, Karibi se mogu pohvaliti najboljim.
5. Ukusna kuhinja
Jedan od aspekata koji Karibe čini tako fascinantnim je da bez obzira da li jedete u lokalnim restoranima ili na plaži pored obale, u neformalnom restoranu ili u restoranu za finu večeru, hrana je preukusna.  
6. Lokalno nasleđe
Ako vi i vaš partner uživate u razgledanju, imate priliku da naučite puno o bogatoj starosedelačkoj i kolonijalnoj baštini Kariba.
7. Avanture u izobilju
Bez obzira na godine, vas dvoje možete da uživate u mnogim nezaboravnim avanturama. Kada provodite svoj medeni mesec na Karibima u All Inclusive resortu, veliki broj izleta možete organizovati preko predstavnika agencije, osoblja hotela ili sami. Neke od popularnih avantura uključuju planinarenje kroz prašumu, razgledanje i učestvovanje u nizu vodenih sportova, ronjenje i snorkeling.
8. Vreme na vodi
Ako vi i vaš supružnik volite da budete na vodi, nema boljeg odredišta od Kariba. Pored uživanja na kopnu, možete uživati ​​u morskom ribolovu, ronjenju, podvodnom ribolovu, jedrenju, kajaku ili neverovatnim jedrilicama. Uz čistu romantiku svega toga,provoditi vreme na vodi omogućava vam da vidite morski život izbliza i pruža prilike za fotografisanje kao nikad u životu!
9. Sigurnost
Nisu sve strane destinacije sigurne. Srećom, Karipska ostrva su poznati po miru, opuštenosti i sigurnosti.
10. Toplo vreme i sunce
Za vaš medeni mesec nema ništa bolje od osećaja topline sunca i vode na vašoj koži.


INDIVIDUALNA PUTOVANJA
Kombinujte vaše individualno putovanje u najlepši kutak sveta!

- ŠIROK SPEKTAR POLAZAKA ČARTER LETOVIMA IZ MADRIDA!
- PAKET ARANŽMAN SA LETOVIMA AIR SERBIA DO MADRIDA I SMEŠTAJEM U MADRIDU ZA SVE POLASKE NEDELJOM!

Na samu pomisao o Karibima naša mašta odleće u raj belog peska, kristalno čistog mora i tropskih koktela u hlada palmi. Nije bitno koje ste odredište izabrali jer će te uvek biti u pravu. Svaka zemlja, svako ostrvo i svaki kutak ovog neverovatnog dela sveta ima svoje karakteristike i svoj identitet, ali postoji zajednička nit koja utiče na čitave Karibe - scenario najlepših putovanja koja se sanjaju. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.